3 beoordelingen. 67% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
6
Prijs/kwaliteit
6
Service
6
12-1-2018 23:19:36
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Dom volk. Mijn collega heeft daar een garagebox,en een 2 tal jaar gelee een auto gekocht. Gewoon met open ogen ogen belazerd door ze,de auto had versleten koppeling,slecht werkende electronica en lekte,waar hij " uitgedeukt " was. Hoe dom kun je zijn om zoiets te verkopen aan iemand die je elke dag ziet en dan naait. Niet vreemd dat ze geen vrienden meer zijn. Kwam toevallig mijn collega daar tegen toen ik naar een auto wilde kijken. Viel me verder op dat er veel ouwe zooi,onkruid en auto's zonder kenteken staan. Ben op zijn advies maar weggegaan. Op klachten reageren ze niet,zoek het zelf maar uit,ze hebben je geld. Politie is er al enige malen geweest volgens buurtbewoners ivm diverse klachten. Nee,dan ben je wel begaan met je klanten en lever je echt service. Gelukkig leven dat soort bedrijven vaak niet lang. Ben inmiddels geslaagd bij een Bovag bedrijf.
22-8-2015 16:24:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Auto gekocht.volgens afspraak zo meenemen.prima bedrijf.altijd koffie klaar.zeker de moeite om is langs te gaan.
14-7-2015 8:34:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooi bedrijf met veel verschillende auto keuzes voor ieder wat wils. Goed geprijsd weinig kilometers en je word er netjes ontvangen en geholpen. Netjes apk erop en goed afgehandeld.

Onze reactie:
Dank je wel voor je beoordeling Sabrina! Wij zijn tot de dag van vandaag blij dat je bij ons voor een auto bent komen kijken, hopelijk hebben we een klant voor het leven erbij ;) gr. Jeffrey Autobedrijf CTR